Yeni yılda herkes eğlendi onlar çalıştı

Yeni yılda herkes eğlendi onlar çalıştı

Dünyanın her köşesinde yeni yıl coşkuyla karşılanırken, bazı meslek gruplarındakiler yeni yıla çalışarak girdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, emniyet güçleri,acil servislerde çalışan doktor ve diğer sağlık personeli, garsonlar, benzin istasyonlarında çalışan işçiler, gazeteciler ve buna benzer birçok insan, hayatın her zamanki gibi devam etmesi için yeni yılı çalışarak karşıladı.

Çine'de bir benzin istasyonunda pompacı olarak çalışan Metin Çetin (53) ile Ayhan Benli'de (43) yeni yıla çalışarak girenlerden oldu. Çetin, 2015 yılında tüm dünyanın farklı yerlerinde kan aktığını ve terörün 2015'in bütün güzelliklerine gölge düşürdüğünü belirterek, "Biz de birçok insan gibi yılbaşına çalışarak giriyoruz. Eğlenen arkadaşlarımız bizim için de eğlenmiş oluyor. Mutlu ve huzurlu bir dünya istiyoruz. İnsanlar eğlensin, huzurlu ve rahat bir yaşam sürsün istiyoruz. 2015 yılında dünyada çok kan aktı. 2016 yılında bu akan kanların durmasını, tüm dünyaya kardeşliğin hakim olmasını istiyoruz. Çocuklarımıza temiz bir dünya bırakmak istiyoruz" dedi.

ONLAR İÇİN 2016 YILININ İLK SEVİNDİRİCİ HABERİ

Çetin, 2016 yılının ilk müjdeli ve kendilerini mutlu edici olayının asgari ücretin bin 300 liraya çıkması olduğunu söyledi, 2016 yılının tüm yetkililerin vaat ettikleri sözleri yerine getirdiği bir yıl olmasını temenni ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.