Yeni Yollar Açılıyor, Nazilli Ferahlıyor

Nazilli Belediyesi yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çapahasan Mahallesinde 189 ve 240 sokaklar arasında yeni yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor.

Nazilli Belediyesinin encümen kararı ile Çapahasan Mahallesi 389 ve 240 sokakları arasında kalan tek katlı evin mevcut imar planına uygun olarak yıkımının gerçekleştirilmesi ile Çapahasan Mahallesi 389 sokak ve 240 sokağın bağlantısını sağlamıştı. Nazilli Belediyesi bu sefer de 189 sokak ve 240 sokağın bağlantısını gerçekleştirdi. Çapahasan Mahallesinde 189 ve 240 sokakları arasında kalan bölümlerde toplamda yaklaşık 500 metre uzunluğunda yeni yollar oluşturan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlü greyderlerle yol açma çalışmalarını gerçekleştirdikten sonra, yolların kenar bordür taşlarını döşeme işlemini tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sokakların zeminin stabilizasyonunu sağlayarak parke taşı ile kaplanması çalışmalarını gerçekleştirecek. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol açma çalışmalarını tamamladığında 189 sokak ve 240 sokağın 389 sokak ile bağlantılarını sağlamış olacak.

Yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgiler alan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeni yol çalışmaları ile Çapahasan Mahallesinin ferahlayarak belirterek Aşağı Nazilinin kaderini değiştirmeye devam ettiklerini söyledi. Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak kentimizi yeni yollarla daha ferah hale getiriyoruz. Bu sayede vatandaşımız rahat ediyor ve yeni yollar Nazillinin çehresini değiştiriyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.