Yenihisarspor'un başına Özgür Gönül getirildi

Yenihisarspor'un başına Özgür Gönül getirildi

Aydın 1. Amatör Küme temsilcilerinde Yenihisarspor 2014-2015 futbol sezonunu açtı. Mavi beyazlılarda bu yıl takımın başına geçen yıl Didim Belediyespor’u çalıştıran Özgür Gönül getirildi.

Aydın 1. Amatör küme temsilcilerinde Yenihisarspor 2014-2015 futbol sezonunu açtı. Yenihisarspor bu yıl geçen yıl Didim Belediyespor’u çalıştıran Özgür Gönül’e emanet edilirken, Kulüp Başkanı Tural Demirtaş yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Demirtaş Kulübü Özgür Gönül’ün çalıştıracağını kaleci antrenörlüğünü Mustafa Yağcı’nın yapacağını belirtirken U-17 takımın başına da Mustafa Aksakal’ı getirdiklerini söyledi. 23 Futbolcu ile sezona başlayacaklarını ve eksik görülen yerlere süreç içerisinde transfer yapacaklarını belirten Başkan Tural Demirtaş, “4’ü dışarında transfer olmak üzere aralarında profesyonel futbolcularında olduğu 23 futbolcu ile sezonu açtık. İlçemiz ve takımızı için hayırlı olsun” dedi.

“SPONSORLARA TEŞEKKÜR”

Demirtaş, bu yıl kulübe maddi ve manevi destek olanları da unutmayarak “Bu yıl kulübümüze ana sponsor olarak destek olan Özgür Makascıoğlu’na, diğer sponsorlarımızı Günay Tıkkın, Vedat Ege, Dülgerler kuyumculuk, Gıt-gıt Horon işletmesine ve Kilim mobilyaya teşekkür ediyoruz.. Bu kurumlar ve kişiler maddi ve manevi destek olmuşlar ve kulübümüzün ihtiyacı olan malzemelerin alımına katkı sağlamışlardır” dedi. Demirtaş bu yıl takımda geçen yıllarda Didim Belediyespor’da top koşturan Volkan Kaya, Yeni Milasspor’dan kaleci Metin Pozlu, Akbük’ten Hüseyin Sert, Sökespor’dan Tolga Gürbüz gibi isimlerin yer alacağını ifade etti.

“BELEDİYEDEN BİZE YARDIM GELMEDİ

Didim Belediyesinin amatör kulüplere yaptığını maddi yardımdan kendilerinin yararlanmadığını da altını çizen Başkan Tural Demirtaş “Bize maddi olarak yardım gelmedi. Didim Gençlikspor’un zıpkınla Balık Avlama takımı yarışmalara katılmak istedi fakat kulüpleri kapanınca katılamama durumları olduğundan bizim kulüp üzerinden lisanslar çıkarılarak yarışmalara katıldı. Bunun için Kulübümüze zıpkınla balık avlama takımının lisans ve diğer işlemleri için bir defa 2 Bin TL diğer bir zamanda 1.750 TL para gönderildi; bu paralarda zıpkınla balık avlama takımı için kullanıldı. O şekilde arkadaşlar yarışmalara katıldı. Sayın Başkan Akbükspor’a ve Yenihisarspor’a destek olduk diye açıklama yapmış ama bize kulübümüz adına bir destek olunmadı. Gelen paralar zıpkınla balık avlama takımı için kullanıldı. Yenihisaraspor’an yardım gelmedi, biz sponsorlar aracılığıyla malzemelerimizi aldık” dedi. Başkan Demirtaş sezonun ilk maçını da Germencik temsilcisi Erbeylispor ile Didim’e yapacaklarını fakat tarih ve saatin belli olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.