Yenihisarspor'un yardımlaşma gecesi sönük geçti

Yenihisarspor'un yardımlaşma gecesi sönük geçti

Aydın 1. Amatör küme 2. grupta şampiyon olarak Aydın Amatör Süper lige yükselen Yenihisarspor kulübe destek için düzenlenen gece ilgi görmedi.

Aydın 1. Amatör küme 2. grupta şampiyon olarak Aydın Amatör Süper lige yükselen Yenihisarspor kulübe destek yemeği düzenledi. Dün akşam saat 19:30’da Kamacı 3 restoranda düzenlenen yemeğe Didim Eski Belediye Başkanı Mümin Kamacı, DSP Meclis Üyesi Vedat Ege, CHP Aydın İl Yönetim kurulu Üyesi Okan Kılınç, Yenihisarspor Kulüp Başkanı Tural Demirtaş ile az sayıda kişi ile futbolcular katıldı. Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Tural Demirtaş bu yıl şampiyon olarak Aydın Amatör süper lige çıktıklarını belirtirken “Zor şartlarda şampiyon olduk. Bu gece için bilet sattık, bilet alanlar gelmedi herhalde belediye başkanı gitmeyeceksiniz diye tavır mı aldı da ondan gelen olmadı. Biz belediye desteği olmadan şampiyon olduk. Bu kulüpte top oynayanların hepsi Didim’in çocukları; bize bu süreçte destek olan Eski Belediye Başkanımız Mümin Kamacı’ya çok teşekkür ediyorum. Bugün gelenlerde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından Eski Belediye Başkanı Kamacı’ya, Kulüp Başkanı Demirtaş tarafından Yenihisarspor forması hediye edildi. Ardından futbolcular sahneye çağrıldı ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

“KULÜP YARARINA AÇIK ATTIRMA YAPILDI

Gecede kulüp yararına futbol topu, Yenihisarspor forması ve ile bir adet resim tablosu açık arttırma usulü ile satıldı. Didimli işadamlarından Naci Şenses bin TL vererek futbol topunu satın alırken Didimli işadamı Dilaver Demir ise 1500 TL vererek formayı satın aldı. DSP’li Meclis Üyesi Vedat Ege ise resim tablosunu bin 500 TL vererek tabloyu satın aldı. Düzenlenen yemek müzik eşliğinde oyunlar oynanarak sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.