Yenimahalle’den Türk Milleti’nin Annesi Adına Park

Yenimahalle’den Türk Milleti’nin Annesi Adına Park

Yenimahalle Belediyesi,Ostim Mahallesi’ne yepyeni bir park daha kazandırdı. Anneler Günü’nde açılan parka Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Annesi Zübeyde Hanım’ın ismi verildi.Ostim Mahallesi A...

Yenimahalle Belediyesi,Ostim Mahallesi’ne yepyeni bir park daha kazandırdı. Anneler Günü’nde açılan parka Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Annesi Zübeyde Hanım’ın ismi verildi.

Ostim Mahallesi Abdülkadir Ceylani Caddesi’nde yapılan Zübeyde Hanım Parkı’nın açılışına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, Başar Bal, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Yenimahalleli katıldı.

AÇILIŞTA TUBİL ŞENLENDİRDİ

Açılış töreni öncesi Yenimahalle Belediyesi Halk Dansları Topluluğu TUBİL sahneye çıkarak muhteşem bir gösteriye imza attı. Zeybek gösterisiyle büyüleyen ekip, büyük beğeni topladı.

Gösterinin ardından açılış kurdelesini kesenBaşkan Yaşar, “Varlığımızı borçlu olduğumuz annelerimizin Anneler Günü’nde, bu parkı açarak,ülkeyi bizlere emanet eden, bu ülkenin kurucusu ve kurtarıcı olarak bu günlere gelmemize vesile olanGazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı rahmetle anıyorum. Onun adına Cumhuriyetin başkenti ve ilçesi olan Yenimahalle’de, Zübeyde Hanım Parkı’nı açmaktan onur duyuyorum. Sevginin, şefkatin, sabrın eşsiz timsalleri olan tüm annelerimizin, anneler günü kutluyorum” dedi.

“TÜRKİYE’DE EN YAŞANABİLİR İLÇE YENİMAHALLE”

Sözlerine devam ederek yaptıkları hizmetlerden bahseden Yaşar, “Yenimahalle’de 6 yıldır görev yapan bir başkan olarak,Yenimahalle’nin her noktasını iyi biliyorum. Çünkü Yenimahalle’de siyaset yaptım, ticaret yaptım, komşuluk yaptım. Göreve geldiğimden beri ne söz verdiysem tamamının fazlasını yerine getirdim. Gençlerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız, engellilerimiz için hizmetlerde bulundum.Sağlık ve eğitim alanında da başarılara imza attım. Hepsi sizler için, yaşanabilir bir Yenimahalle için.İddia ediyorum ki, Yenimahalle Ankara’da da Türkiye’de de en yaşanabilir, en sosyal, en yeşil ve en temiz ilçedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.