Yenipazar'da kız öğrencilere bıçaklı saldırı

Yenipazar'da kız öğrencilere bıçaklı saldırı

Yenipazar'da üniversite öğrencisi iki genç  kız, evde  oturdukları sırada kimliği belirsiz şahsın bıçaklı saldırısına uğradı.

Yenipazar'da üniversite öğrenimi gören Özlem D. ve Büşra K. ilçe merkezinde bir ev kiraladılar. Akşam saatlerinde televizyon izlemek için salonda oturan iki arkadaş, markete çıkmak için hazırlandılar.  Büşra K. arkadaşı Özlem D.'nin çeketini almak için odasına girdi. Bu sırada karşısında daha önce hiç görmediği bir şahsın saldırısına uğradı. Bıçakla kızı yere yatırarak, vuran öfkeli şahıs hızını alamadı ve salon da oturan Özlem D.'ye de bıçak darbelerini savurdu.  Olay yerinden hızla uzaklaşan şahıs kayıplara karıştı.  Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan genç kızlar, 112 ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Özlem D.'nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Büşra K.'nın durumunun kritik olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Öte yandan Yenipazar Kaymakamı Nursel Karahan'ın da yakından takip ettiği olayda olayın şüphelisi olduğu tahmin edilen bir kişinin yakalandığı fakat suçu kabul etmediği bildirildi.(MEHMET ALİ CİNTOSUN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.