Yeşilkent Parkı’na Masal Kahramanlarının Montajı Başladı

Yeşilkent Parkı’na Masal Kahramanlarının Montajı Başladı

Bozüyük’ün Yeşilkent mahallesinde yapımına başlanan park alanındaki çocuklar için ayrılan Tematik Park bölümüne, masal kahramanlarının montajına başlandı. Bu çalışma, ilçe genelinde yapılan ilk Temati...

Bozüyük’ün Yeşilkent mahallesinde yapımına başlanan park alanındaki çocuklar için ayrılan Tematik Park bölümüne, masal kahramanlarının montajına başlandı. Bu çalışma, ilçe genelinde yapılan ilk Tematik Park olma özelliği de taşıyor.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın ilçe genelindeki yeşil alanların ve modern parkların sayısının arttırılması amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında yapımına büyük önem verdiği Yeşilkent Parkı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çocukların merakla beklediği masal kahramanlarının birer birer montajı yapılırken devasal Güliver konsepti dikkatleri üzerine topladı. Tematik Park’ta ayrıca Nasreddin Hoca, Aladdin, Ulubatlı Hasan, Malkoçoğlu ve atı, Tarkan, Keloğlan, Pinokyo, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Kırmızı Başlıklı Kız, Külkedisi, Redkit, Ali Baba ve Kırk Haramiler gibi sevilen masal kahramanları da yer alacak. Uğur böceği gibi çeşitli hayvan figürlerinden oluşan, birbirinden ilginç ve güzel oyun guruplarının da yer alacağı park alanında ayrıca çocuklar için mini spor aletleri de yer alacak. Montajı tamamlanan gemi konseptli oyun grubunun da çocuklar tarafından oldukça sevildiği park alanı tamamlandığında minikler için eşsiz bir oyun alanı haline gelecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.