Yeşilyurt Grup Köylerine Bir Müjde Daha

Yeşilyurt Grup Köylerine Bir Müjde Daha

SASKİ, Yeşilyurt Grup Köyleri için yeni içmesuyu inşaatı ihalesi gerçekleştirdi. Rüstem Keleş, “İhalesi gerçekleştirilen proje kapsamında Yeşilyurt İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde arıtılan sağlıklı içmesu...

SASKİ, Yeşilyurt Grup Köyleri için yeni içmesuyu inşaatı ihalesi gerçekleştirdi. Rüstem Keleş, “İhalesi gerçekleştirilen proje kapsamında Yeşilyurt İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde arıtılan sağlıklı içmesuyu 4 bin 500 metre uzunluğundaki hatla Çobanyatak ve Şeyhler Mahallelerine taşınacak. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Hendek Yeşilyurt bölgesi için yeni bir projenin ihalesine çıktı. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Hendek’e bağlı Şeyhler ve Çobanyatak Mahallelerine Yeşilyurt İçmesuyu Arıtma Tesisimizden su ulaştırmak için yeni bir proje geliştirdik. Çalışmalarımızın da ihalesi yapıldı. İnşallah kısa süre içerisinde hat yapım çalışmalarına başlanacak. Hayata geçireceğimiz yeni projeyle Yeşilyurt İçmesuyu Arıtma Tesisimizin kapasitesini daha da artırmış olacağız” diye konuştu.

Proje kapsamında 4,5 kilometrelik içmesuyu hattının oluşturulacağını da açıklamalarına ekleyen Rüstem Keleş, “İhalesi gerçekleştirilen proje kapsamında Yeşilyurt İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde arıtılan sağlıklı içmesuyu 4 bin 500 metre uzunluğundaki hatla Çobanyatak ve Şeyhler Mahallelerine taşınacak. Bu proje ile bölgenin yaz aylarında yaşadığı su yetersizliği ile yağışlı dönemlerde yaşadığı bulanıklık probleminin önüne geçmiş olacağız. Yeni çalışmamızın bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.