Yıldızeli Birlikspor’dan Antrenör Kömürlüoğlu Açıklaması

Yıldızeli Birlikspor’dan Antrenör Kömürlüoğlu Açıklaması

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi olan Yıldızeli Birlikspor, teknik direktörlük konusunda anlaştığı Ahad Kömürlüoğlu’na tepki gösterdi.Açıklamanın ardından teknik adam Kömürlüoğlu’nun daha sonra yine BAL...

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi olan Yıldızeli Birlikspor, teknik direktörlük konusunda anlaştığı Ahad Kömürlüoğlu’na tepki gösterdi.

Açıklamanın ardından teknik adam Kömürlüoğlu’nun daha sonra yine BAL Ligi temsilcisi olan Yeni Amasyaspor Kulübü ile görüşme yaptığını duyan Yıldızeli Birlikspor duruma tepki gösterdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yıldızeli Birlikspor Kulüp Başkanı Ali Dülger, “30 Nisan tarihinde kendisiyle görüşerek 2015-2016 yılı için anlaşma sağladığımız teknik direktör Ahad Kömürlüoğlu’nun haberini kamuoyuna kulübümüzün resmi internet sayfasından açıkladık. Ancak açıklamamızın üzerinden henüz birkaç saat geçmesinin ardından aynı kişinin Yeni Amasyaspor Kulübü ile temaslarda bulunduğu haberini aldık. Haberi alır almaz adı geçen şahısla olan tüm bağlarımızı kopararak anlaşmayı feshetmiş bulunuyoruz. Kulüp olarak her zaman saygı, sevgi ve sportmenlik çerçevesinde bir futbol anlayışını benimsedik. Fakat böylesine yakışıksız bir davranış sergileyen sözde spor adamını da esefle kınıyoruz. Bu şekilde davranış sergileyenlere ismi ve statüsü kim olursa olsun bundan sonrada aynı şekilde tavır sergilenecektir.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.