YILDIZGÜCÜ İSYAN ETTİ

YILDIZGÜCÜ İSYAN ETTİ

Aydın Süper Amatör Lig’de hafta sonunda Merkez Yeniköyspor’a 1-0 mağlup olan Yıldızgücü, maçın hakemi Savaş Kasap’a isyan etti.

Yıldızgücü Sportif Direktörü Önder Şimşek, Pazar günü Sümer Sahası’nda karşılaştıkları Merkez Yeniköyspor karşılaşmasında yeterli güvenlik önleme alınmadığını iddia etti. Karşılaşmanın hakemi Savaş Kasap’ın taraflı bir maç yönettiğini kaydeden Şimşek, “Maçın hakemi Aydın merkez bölgesi hakemiydi. Merkez Yeniköyspor da merkez takımlarından birisidir. Aydın genelinde başka hakem mi kalmadı?” dedi.

• ‘GÜVENLİK ÖNLEMLERİ YETERSİZDİ!’

Merkez Yeniköyspor karşılaşmasında yeterli güvenlik önlemi alınmadığına dikkat çeken Önder Şimşek, “Aydın’dan gelen 200’e yakın Merkez Yeniköyspor taraftarı 90 dakika boyunca maçın hakemlerini etkileri altına aldılar. Maçın hakemleri tüm pozisyonlarda kararlarını Merkez Yeniköyspor lehine verdiler. Bir oyuncumuzu haksız yere oyundan attılar. Sonuçta sahandan 1-0 mağlup ayrıldık. Oyuncularımı hakemlere rağmen gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.

• ‘MERKEZ HAKEM KURULU İSTİFA ETSİN’

Hakem Kurulu’nu istifaya davet eden Yıldızgücü Sportif Direktörü Önder Şimşek, “Burası dağ başı değil. Savaş Kasap’ın bu gençlerin alın terini yemeye hakkı yoktur. Aydın Merkez Hakem Kurulu’nu buradan istifaya davet ediyorum. Bu saatten sonra da bu gençlerin alın terlerini kimseye yedirtmeyeceğiz. Korkak ve basiretsiz insanların bu toplumda yeri olmayacak” ifadelerini kullandı. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.