Yıldızspor galibiyetle başlamak istiyor

Yıldızspor galibiyetle başlamak istiyor

Aydın Amatör Süper Lig’in ilk haftasında ligin iddialı ekiplerinden Merkez Yeniköyspor’la karşılaşacak Yıldızspor’da Antrenör Hakkı Aslan, Yeniköyspor’u yenerek, lige galibiyetle başlamak istediklerini belirtti.

Aydın Amatör Süper Lig’in ilk haftası Pazar günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Aydın Futbol 1. Amatör Küme’de şampiyon olarak Aydın Amatör Süper Lig’e yükselen Yıldızspor da lige Aydın derbisiyle başlayacak. Yıldızspor, ligin ilk haftasında geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’i kıl payı kaçıran Merkez Yeniköyspor’la karşılaşacak. Amatör Süper Lig hazırlıklarına Ağustos ayında başlayan Yıldızspor’da Antrenör Hakkı Aslan, Yeniköyspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Yaklaşık 50 gün boyunca çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Antrenör Aslan, “Bu süre zarfında 11 tane hazırlık maçı oynadık. Bu maçlar sonunda da 6 galibiyet 1 beraberlik, 4 de yenilgi aldık. Amatör Süper Lig’in ilk haftasında da ligin en güçlü takımlarından Merkez Yeniköyspor’a karşı oynayacağız. İyi mücadele ederek lige galibiyetle başlamak istiyoruz” dedi.

“DOSTÇA BAŞLAYIP, DOSTÇA BİTEN BİR MAÇ OLSUN”

Merkez Yeniköyspor’un Amatör Süper Lig’in tecrübeli takımlarından olduğunu kaydeden Aslan, “Yeniköyspor’un geçen seneden de gücünü biliyoruz. Yeniköyspor, geçen sezon kadrosunu koruyarak, takviyeler de yaptı. Bu nedenle de iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Efeler’in iki takımının mücadelesinin dostça başlayıp, dostça bitmesini, hak edenin kazandığı bir maç olmasını istiyoruz” diye konuştu.

“ÖNCE LİGİ TANIYACAĞIZ”

Yıldızspor Kulübü Başkanı Kaya Özcan da, “İlk defa Amatör Süper Lig’de mücadele edeceğiz. Önceliğimiz ligi tanımak olacak. Oyuncularımız çalışmalarına çok erken başladı, özverili ve verimli bir şekilde çalıştılar. Bu çalışmaları da hazırlık maçlarıyla pekiştirdik. İnşallah, zorlu maç sonrası emeklerimizin karşılığını galibiyetle alırız” ifadelerini kullandı.

SELİM DIŞINDA EKSİK YOK

Yeniköyspor maçının hazırlıklarının hafta sonuna kadar süreceğini sözlerine ekleyen Antrenör Aslan, sezon başında Yıldızgücüspor’dan transfer ettikleri sol bek oyuncusu Selim’in geçen sezondan kalan kart cezası nedeniyle zorlu maçta forma giyemeyeceğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.