YÖK’te Meslek Yükseokulları Toplantısı

YÖK’te Meslek Yükseokulları Toplantısı

Meslek yüksekokullarının mevcut durumu ve sorunlarının bütün yönleriyle görüşülmesi amacıyla Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında (YÖK) toplantı düzenlendi.YÖK’te gerçekleşen meslek yüksekokullarının me...

Meslek yüksekokullarının mevcut durumu ve sorunlarının bütün yönleriyle görüşülmesi amacıyla Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında (YÖK) toplantı düzenlendi.

YÖK’te gerçekleşen meslek yüksekokullarının mevcut durumu ve sorunlarının bütün yönleriyle görüşüldüğü toplantıya YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ile YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, ilgili kamu kurumları ve meslek kuruluşlarının üst düzey temsilcileri ile bazı rektörler katıldı. YÖK Başkanı Saraç’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay ile YÖK Meslek Yüksekokulları Çalışma Grubu Yürütücüsü Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’in moderatörlüğünde devam etti. Toplantıda meslek yüksekokullarının sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ele alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.