Yozgat Jandarmanın İz Takip Köpek Timi Babasını Öldüren Zanlıyı Yakaladı

Yozgat Jandarmanın İz Takip Köpek Timi Babasını Öldüren Zanlıyı Yakaladı

Yozgat’’ta geçen hafta babasını av tüfeği İle vurup kaçtığı iddia edilen zanlı Jandarma iz takip köpek timinin yardımıyla yakalandı.Geçtiğimiz hafta Yozgat’ın Yenifakılı ilçesi Fehimli Köyünde meydana...

Yozgat’’ta geçen hafta babasını av tüfeği İle vurup kaçtığı iddia edilen zanlı Jandarma iz takip köpek timinin yardımıyla yakalandı.

Geçtiğimiz hafta Yozgat’ın Yenifakılı ilçesi Fehimli Köyünde meydana gelen olayda iddiaya göre para vermediği gerekçesiyle babası Durmuş Y.’yi (54), av tüfeği ile öldürüp kaçan zanlı İsa Y.’nin (29), yakalanması için jandarma arama başlatmıştı. Jandarma, çoban olduğu için araziyi iyi bilen İsa Y.’yi yakalamak için iz takip köpek timinin de katılımı ile geniş çaplı arama başlattı. Titiz bir şekilde çalışmayı yürüten Jandarma komutanlığı ekipleri zanlının başka bir çobanla iletişime geçtiğini tespit etti. Ekipler, Bektaşlı Köyü Taşköprü Mevkinde zanlı İsa Y.’yi suç aleti olan av tüfeği ile birlikte yakalayarak göz altına aldı. Zanlı İsa Y. Jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.