Yozgat’ta Çiftçiye Ürün Destek Pirimi Ödemeleri Başladı

Yozgat’ta Çiftçiye Ürün Destek Pirimi Ödemeleri Başladı

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, çiftçiye ürün pirim destek ödemelerinin başladığını söyledi.AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Partinin her zaman çiftçinin yanında yer aldığını, AK...

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, çiftçiye ürün pirim destek ödemelerinin başladığını söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Partinin her zaman çiftçinin yanında yer aldığını, AK Parti iktidarı ile verilen desteklerin katlayarak arttığını belirterek, “İlimizde ürün destek pirim ödemeleri başladı. 13 bin 350 çiftçimize 12 milyon 378 bin TL destek ödenecek. 2014 yılı ilimize verilen tarım desteği 123 milyon lira olmuştur” dedi.

AK Parti’nin tarım ve hayvancılığa büyük destekler sağladığını vurgulayan Milletvekili Başer, “Son dönemde manda ve koyun üretimine destek gelmiştir. Her anaç mandaya yıllık 800 TL, her anaç koyun için ise yıllık 20 TL destek verilmektedir. İlimizde bin baş manda 300 bin baş da koyun bulunmaktadır. Bu destekler ise 5 yıl süreyle devam edecektir” diye konuştu. .

Hibe destekli projelerinde Yozgat’ta aratarak devam ettiğini vurgulayan Başer, “Tarımda modernizasyon projelerinde 23 projeye 13 milyon hibe destek sağlanmıştır. Bu destekler AK Parti iktidarı ile artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.