Yunusemre’de 23 Nisan Coşkusu

Yunusemre’de 23 Nisan Coşkusu

Yunusemre Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen çocuk şenliği programında, minik öğrenciler doyasıya eğlendi.Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tar...

Yunusemre Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen çocuk şenliği programında, minik öğrenciler doyasıya eğlendi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Yunusemre Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, Kılıç Kaya, Hakan Yılmazbaş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Belediye Başkanı Çerçi ve belediye başkan yardımcıları, etkinlikte çocuklar ile yakından ilgilendi. Minik öğrenciler müzik grupları, palyaço, maskotlar, pamuk şeker, patlamış mısır, Osmanlı macunu, sihirbaz gösterisi, orta oyunu, jimnastik gösterisi, yüz boyama etkinliklerinin bulunduğu şenlikte doayasıya eğlenip keyifli anlar yaşadı. Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar ile beraber olmaktan dolayı mutluluk yaşadıklarını vurgulayarak, “Ulu Önder Atatürk bu en büyük en kutsal günlerden olan 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yaşatmak görevini siz çocuklara bırakmıştır. Sizlerin Türk çocukları olarak bu görevi yerine getireceğinize inancımız tamdır. Siz çocuklar ileride çok daha güzel bir Türkiye’yi inşa edecek dünya barışına çok daha önemli katkılar sağlayacak ve bulunacaksınız. Böylesine önemli ve coşkulu günde bizlere bu fırsatı sunan siz çocukları önemseyen Yunusemre Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi’ye ve Kültür ve sosyal işler müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya ise güzel bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirterek, “Geçen sene sizin gibi değerli çocuklarımızı Yuntdağı’ndaki mahallelerimizden alıp buraya getirmiştik. Bu sene de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda sizlere böyle bir şenlik düzenliyoruz.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.