ZEYNEP SUDE, AİLESİNE ERKEN BAYRAM YAŞATTI

ZEYNEP SUDE, AİLESİNE ERKEN BAYRAM YAŞATTI

Aydın Baro Başkanı Avukat Gökhan Bozkurt’un yaklaşık 5 hafta önce ağır solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılan kızı Zeynep Sude taburcu oldu.

Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt ve Benek Bozkurt’un kızları olan Zeynep Sude Bozkurt ağır solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nden taburcu oldu. Yaklaşık 5 hafta boyunca yoğum bakımda gözetim altında tutulan Zeynep Sude, Bozkurt ailesini ve sevenlerini 5 hafta boyunca üzdüğü gibi ölümle burun buruna gelmesi nedeniyle de korkuttu. Özellikle iki hafta boyunca hayati tehlikesi bulunması rağmen doktorların yoğun çabaları sonucu hayata döndürülen ve sevenlerine ilk sevindirici haberi 1 Temmuz günü normal servise çıkarak yaşatan Zeynep Sude, dün de taburcu olarak ailesine büyük mutluluk yaşattı. Hastalığının iyileşmesi için Zeynep Sude’ye günlerce dua eden sevenleri ve yakınları da duyduğu güzel haberle sevindi. Taburcu olan Zeynep Sude’nin bir süre daha oksijen tüpüne bağlı olarak tedavi sürecinin devam edeceği ifade edildi.

ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA İMTİHAN ETMESİN”

Zeynep Sude’nin hastalığı süresince sıkıntılı günler geçirdiklerini ve yüzlerinin yeni yeni gülmeye başladığını kaydeden Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, “Yaklaşık iki hafta boyunca kızımız ölüp ölüp dirildi ve hayati tehlikesi vardı. Bizim için o süreç çok sıkıntılı geçti. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.