Ziraat Odasından İncirliova Belediyespor’a pirim desteği

Ziraat Odasından İncirliova Belediyespor’a pirim desteği

Bölgesel Amatör Ligi 8’inci Grup’ta mücadele eden İncirliova Belediyespor’a İncirliova Ziraat Odası Başkanlığı’ndan pirim sözü geldi.

İncirliova Belediyespor antrenmanını izleyen ve daha sonra futbolcularla tek tek ilgilenip baklava ikramında bulunan Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı, ligde kalmaları durumunda futbolculara 5 bin TL pirim sözü verdi.Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta mücadele eden İncirliova Belediyespor ile Bozdoğan Belediyespor ligde kalmak için tüm umutlarını son haftaya taşıdı. 26 puanla Bozdoğan Belediyespor’un iki puan önünde bulunan İncirliova Belediyespor rakibine oranla ikili averaj avantajı da bulunuyor.Şubat Ayı’nda yapılan Ziraat Odası Başkanlık seçimlerinde ipi göğüsleyerek İncirliova Ziraat Odası Başkanı olan Ali Kaykı; “Bizler oluşturduğumuz yeni yönetimle ilçemizde yapılacak her türlü faaliyetin içinde olmak, halkımızla iç içe bütünleşmek istiyoruz. Bu kapsamda Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden İncirliova Belediyespor’un ligde kalması için elimizden geleni yapmaya çalıştık. İnanıyorum ki hafta sonu yapılacak olan Narlıdere Belediyespor müsabakasında iyi bir sonuç elde ederek ligde kalacaktır” şeklinde konuştu.

“FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİYORUZ”

Yapılan ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden İncirliova Belediyespor Teknik Sorumlusu Ali Hakan Mert ile Fuat Sivri Kaya ise Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı ve Yönetimine yaptıkları jestten dolayı teşekkür ederek “Zorlu bir süreç sonrasında önemli puanlar topladık. Herkes İncirliova Belediyespor’un küme düşeceğini beklerken canla başla mücadele vererek önemli bir avantajı da elde etti. Bizler futbolcularımıza güveniyoruz ve inanıyoruz ki hafta sonu İzmir’den gülen taraf olarak geleceğiz” şeklinde konuştular.

Ziraat Odasından İncirliova Belediyespor’a pirim desteği

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.