Zırhlıoğlu Annelerin Elini Öpüp Duasını Aldı

Zırhlıoğlu Annelerin Elini Öpüp Duasını Aldı

MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Kestel ilçesinde annelerin elini öpüp dualarını aldı.Seçim çalışmalarına tam gaz devam eden Zırhlıoğlu, Kestel ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ö...

MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Kestel ilçesinde annelerin elini öpüp dualarını aldı.

Seçim çalışmalarına tam gaz devam eden Zırhlıoğlu, Kestel ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Önce TOKİ toplu konutlarındaki annelere karanfil verip onların gününü kutlayan Zırhlıoğlu, daha sonra lokma kazanın başına geçip Kestel’lilere lokma ikram etti. Kestel ziyaretinden sonra Gemlik’te Erzurumlularla buluşan Zırhlıoğlu, destek isteyip projelerini anlattı. Zırhlıoğlu, “Bütün annelerimizin günü kutlu olsun. Annelerimiz eli öpülesi insanlar ve çok değerli varlıklarımızdır. Kestelli annelerimizle buluşup Anneler Gününü kutladık” dedi.

Zırhlıoğlu, “Vatandaşlarımız bize destek verip iktidara taşırsa, emeklilerimize yılda iki defa bin 400 lira destek yardımı yapacağız. Bunlar çok büyük paralar olmasa da en azından bir nebze de olsa nefes aldıracak. Bir ikinci çalışmamız ise asgari ücretle alakalı şu an asgari ücret net 940 lira bunun iş verene maliyeti bin 300 liranın üzerinde. Biz asgari ücretten vergileri kaldıracağız. Asgari ücret net bin 400 lira olacak. Bu böyle olduğu zaman işçinin eline bin 400 lira geçecek. İş vereninde cebinden bin 400 lira çıkacak. Biz bu projemizle işçiyi rahatlatırken iş verini de sıkıntıya sokmayacağız. Büyükşehirlerde şehir içi ulaşımla alakalı işçilerimize devlet tarafından 100 lira ek ödeme yapılacak ve evi olmayan ihtiyaç sahibi asgari ücretlilere 250 lira kira yardımı yapılacak. Bu sosyal açıdan toplumun rahatlamasına vesile olacak. Esnafımız için de müjdelerimiz var. Ortak ölçekli işletmelerde genelde vadeli satışlar yapılmakta. Esnafımızın en önemli sıkıntılarından bir tanesi vadeli sattığı malın KDV’sini bir sonraki ay ödemek. Rakam büyük olduğunda bir çok esnaf bunu ödeyemiyor. Çünkü esnaf sattığı vadeli malı çok sonra tahsil edebiliyor ve ciddi sıkıntıya giriyor. Bizim iktidarımızda bu tür KDV ödemeleri tahsilat yapıldıktan sonra alınacak” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.