Zırhlıoğlu Traktöre Binip Söz Verdi:

Zırhlıoğlu Traktöre Binip Söz Verdi:

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, traktöre binip, köylülere mazotun 1 lira 75 kuruş olacağı sözünü verdi.Seçim çalışmalarına Mudanya’da devam eden Fevzi Zırhlıoğlu,...

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, traktöre binip, köylülere mazotun 1 lira 75 kuruş olacağı sözünü verdi.

Seçim çalışmalarına Mudanya’da devam eden Fevzi Zırhlıoğlu, Mudanya’nın Yörükali ve Ülkü köylerini ziyaret etti. Çiftçinin sıkıntılarını dinleyip partisinin projelerini anlatan Zırhlıoğlu, Yörükali ve Ülkü köylerinde vatandaşlardan ilgi gördü. Köylülerin sıkıntılarının çok büyük olduğunu ifade eden Zırhlıoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak açıkladığımız seçim beyannamesi toplumun bütün kesimlerinin içinde bulunduğu meselelerinin çözümünü kapsıyor. Beyannamemizde köylü vatandaşlara yönelik çok önemli projelerimiz var. vatandaşlarımız bize oy verip iktidara taşırsa çiftçilere yönelik yapacağımız projeler çok. Çiftçilerin desteklenmesi amacıyla mazot, gübre, ilaç, tohum, yem ve fide gibi temel zirai girdilerin üzerindeki ÖTV ve KDV kaldırılacak, mazot 1 lira 75 kuruş olacak. Çifçimizin borç ve yüksek faiz sarmalında olduğu yoksulluk tuzağından kurtarmak için finansal borçlar yeniden yapılandırılacak. Çiftçimizin birikmiş borçlarında önemli ölçüde azalma sağlanacak. Yeniden aktif üretime katılım sağlanmış olacak” dedi.

Zırhlıoğlu, Bursalıları 8 Mayıs Cuma günü cuma namazı sonrası Gökdere meydanında yapılacak mitinge davet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.