ZTK gruplarına son adım

ZTK gruplarına son adım

Ziraat Türkiye Kupası 2. Ön eleme turunda sahasında 3. Lig ekibi Kartalspor’u ağırlayan Nazilli Belediyespor karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak 3. tura yükseldi.

Karşılaşmayı Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Başkanı Murat Kaplan, siyah beyazlı yöneticiler ve bin 500’e yakın taraftar takip etti. Geçen sezon kupada gruplara kalarak sükse yapan siyah beyazlılar bu sene de aynı başarıya ulaşmak için yola çıktığı Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Kartalspor’u eleyerek bir üst tura yükseldi. Siyah inciler ilk yarıda dağınık bir görüntü çizerken, Halil ve Fatih’in ayağından yakalanan önemli pozisyonlardan sonuç çıkmadı.

Deplasman ekibi Kartalspor’da Baran’ın ayağından net bir pozisyondan yararlanamazken ilk yarı golsüz berabere sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Naz-Naz 50’nci dakikada Halil’den aldığı pas ile ceza sahasına giren Fatih yaptığı düzgün vuruşla 1-0 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran siyah incilerde ikinci gol serbest vuruşta topu önünde bulan Atilla’dan geldi. Son dakikada Mert’in pası ile ceza sahasına giren Atilla kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti. Karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan siyah inciler 3. turu geçmesi takdirde ZTK’da gruplara kalacak.

Maçtan Notlar

Dk.5; Kartalspor’un gelişen atağında defansın arkasına sızan  Baran karşı karşıya pozisyonda kaleci Metin’i geçemezken takımını mutlak bir golden etti.

Dk.16; Ani gelişen Nazilli Belediyespor atağında Fatih boş durumdaki Halil’i gördü. Halil kaleci ile karşı karşıya kalırken mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

Dk.38; Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Ali Akburç’un frikiği direkten dışarı çıktı.

(GOL) Dk.50; Sol kanattan Halil’den aldığı pas ile ceza sahasına giren Fatih düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. (1-0)

(GOL) Dk.61; Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta Hakan’ın ortasında oluşan karambol pozisyonda topu önünde bulan Atilla kalecinin solundan topu ağlara bıraktı. (2-0)

Dk.83; Defansın sağından aldığı topla rakiplerini bir bir çalımlayarak ceza sahasına giren Yüksel’in şutunu kaleci çıkardı.

Dk.90; Mert’in pası ile ceza sahasına giren Atilla kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti.

Maç Karnesi

STAD: Nazilli İlçe

HAKEMLER: Serkan Önsal***, Birtan Yavuz***, Mehmet Akıncık***

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Metin Uçar***, Berkay Öztuvan***, Fatih Üge****, Mert Çakar***, Atilla Yıldırım***, Halil Zeybek***(Dk.66 Mert Çapar**), Hüseyin Cankut Atasoy**, Hakan Duran**, Yüksel Kayaalp**, Hüseyin Bülbül*** (Dk.70 Serkan Yalçın ?), Ali Akburç**

KARTALSPOR: Armağan Önür**, Batuhan Özgür*(Dk.46 Zafer), Mehmet Salih Ulucan**, Kadir Samet Eser** (Dk.76 Safa Serbest?), Volkan Yılmaz**, Onur Acar***, Muhammet Yusuf Ocak**, Ömer Bozyiğit**, Tugay Kaya**, Baran Basut**, Görkem Güven**(Dk.65 Yasin Şahan*)

SARI KART: Onur, Tugay, Mehmet Sait (Kartalspor), Halil, Yüksel, Ali (Nazilli Belediyespor)

GOLLER: Fatih, Atilla (2) (Nazilli Belediyespor)

KIRMIZI KART: -

HABER : Engin KOCAMAN

14423826_1824997601065804_1994479608_o.jpg

14424161_1824997534399144_1260939206_o.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.