Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Nazilli Zübeyde Hanım Anaokulu Okulu'nun minik öğrencileri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Nazilli Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Müdürü Hicran Toprakçı, Öğretmen Ebru Kavran, Okul Aile Birliği Üyesi Meryem Yeloğlu, Meltem Karaslan , İlknur Büyükmert, Meral Yılmaz, Emel Deniz ve her sınıftan karma olarak oluşturulan minik öğrenciler Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın bugüne kadar okula verdiği destek ve yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ederek Eko Okul Projesi kapsamında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Proje kapsamında hazırladıkları programa da davet ettikleri Alıcık’a çiçek takdiminde bulunan öğrenciler Başkan Alıcık fotoğraf çektirdiler. Nazilli Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinin kendisini ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık Eko Okul Projesi kapsamında okulda yapılan çalışmalarında başarılar diledi. Davetlerine herhangi bir engel olmadığı takdirde katılacağını belirten Alıcık “Okulunuzda programın uygulanması, öğrencilere çevre konusunda olduğu kadar, yaşamları boyunca kullanacakları ve başarılarını etkileyecek alışkanlıklar kazandıracağından dolayı sizleri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Eko Okul Projesi hakkında Alıcık’ı bilgilendiren okul Müdürü Toprakçı; “Okulumuzun açıldığı günden bu yana okul bahçemizin düzenlenmesin de ve kalorifer kazanımızın okulumuza kazandırılmasında destek olan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz da sürdürülen Eko Okul Projesi kapsamında yaptığımız çalışmalar konusunda da yine bizden desteklerini esirgemedi Eko-Okullar Programı okul öncesi ile ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir programdır. Katılımcı yaklaşımıyla okullardaki öğrenciler hem çevresel konularda bilgi edinirler, hem de ailelerini, yerel yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarını çevresel konularda bilinçlendirmede etkin rol alırlar. Bizde kendisini bu konuda hazırladığımız etkinliğimize davet ettik” dedi.

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.