15 Temmuz’un yıldönümü Nazilli’de Etkinliklerle Anılacak

15 Temmuz’un yıldönümü Nazilli’de Etkinliklerle Anılacak

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Nazilli'de çeşitli etkinliklerle anılacak.

GÜNAY PABUŞÇU -15 Temmuz 2016 tarihinde, FETÖ terör örgütünün hain darbe girişiminde şehit ve gazi olan vatandaşlar, yurdun dört bir yanında düzenlenecek anma törenleriyle anılacak.
 Darbe girişimine geçit vermeyen vatandaşların anılacağı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, Nazilli’de yapılacak etkinlikler de belirlendi.
ŞEHİTLİKLER ZİYARET EDİLECEK    
İlk olarak ilçe kaymakamı, ilçe jandarma komutanı ve belediye başkanı saat 13.00’da, Eğriboyun Mezarlığı’nda şehitlik ziyaretlerini gerçekleştirecek. Ardından Koca Camii’nde, saat 16.30’da ikindi namazından önce şehitler için Mevlid-i Şerif okunacak. 
AKŞAM PROGRAMI BELEDİYE MEYDANI’NDA
Akşam programı ise saat 20.00’da Belediye Meydanı’nda, Mehteran gösterisiyle başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, şehitler için Kur’an-ı Kerim okunacak. Nazilli ilçe kaymakamının yapacağı konuşmanın akabinde,  15 Temmuz belgeselleri  gösterime girecek.
DEMOKRASİ NÖBETLERİ TUTULACAK
Saat 00.13’te tüm Türkiye’de eş zamanlı sela okunmasının ardından,  ilçe müftüsü tarafından tüm şehitler için dua edilecek. Ardından ilçede gece boyunca demokrasi nöbetleri tutulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.