5 yıldır aranan azılı hırsızlar Nazilli'de yakalandı

5 yıldır aranan azılı hırsızlar Nazilli'de yakalandı

Ege Bölgesi'nin birçok ilinde hırsızlık suçuna karışan ve güvenlik güçlerince 5 yıldır aranan birinin 21 yıl 8 ay, diğerinin 11 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kız arkadaş Nazilli'de yakalandı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İzmir, Manisa, Muğla, Denizli ve Aydın'da hırsızlık suçlarına karışan ve "azılı hırsızlar" lakabıyla tanınan Ebru Namlı (23) ve Tuğçe Namlı(23) isimli iki arkadaşın yakalanması için çalışma başlattı.  Jandarma ekipleri, zanlıların Nazilli'de bir evde saklandığını tespit etti.  5 yıldır güvenlik güçlerince aranan zanlılar, Yeşil Mahalle'de düzenlenen operasyonla yakalandı. Saklandıkları evde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca ve av tüfeği ele geçirildi. 

Gözaltına alınan Tuğçe Namlı'nın hırsızlık, konut dokunmazlığı ihlali gibi 12 ayrı suçtan arandığı ve 21 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu, Ebru Namlı' nın ise 10 ayrı suçtan arandığı, 11 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu öğrenildi.
İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum