ABD BAŞKANINI KASTETMİŞ

ABD BAŞKANINI KASTETMİŞ

Facebook’ta ki kişisel profilinde yayınladığı bir yazı ile ilçede polemik yaratan Nazilli Belediyesi’nde görevli Hülya Alabay yazılı açıklama yaptı. Alabay, facebook’da ki yazısında Amerikan Başkanı’nın oval ofisteki skandalını kastettiğini söyledi.

YAZILI açıklama yapan Hülya Alabay, ‘Yaşlı Kurt Jimm kapalı kapılar ardında kadro ve ünvan karşılığı saksafon maceraları’ şeklinde yayınlanan haberlerin Nazilli Belediyesi veya Nazilli Belediyesi personelini kastederek yapıldığına dikkat çekerek, “Gazetelerde yayınlanan ve farklı maksatlarla yorumlanan bu haber gerçeği yansıtmadığı gibi kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılması zorunluluğu doğmuştur” ifadelerini kullandı.

• İŞTE HÜLYA ALABAY’IN AÇIKLAMASI

"Yazıda kast edilen; Amerikan Başkanı’nın oval ofisteki skandalı olup, bu skandal tüm dünyanın yazılı ve görsel basınında yayınlanmış ve tüm kamuoyunun bilgisi dahilindedir. Nazilli Belediyesi ve/veya belediye personelinin bu yazı ile hiçbir ilgisi olmadığı gibi, bu yönde bir araştırma ve incelemeye gerek görülmeyerek bu şekilde haber yapılmasının gazetecilik etiği ve ilkeleri ile bağdaştırmak mümkün değildir. Bu açıklamanın 5817 Sayılı Basın Kanunu’nun 14’üncü maddesine istinaden aynı sayfada ve aynı başlık altında yayınlanmasını kanuni haklarımız saklı kalmak kaydıyla talep ederim”

HÜLYA ALABAY NE PAŞLAŞMIŞTI

hulya-alabay-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum