ADÜ gönüllü öğrencilere deprem kolaylığı sağlayacak

ADÜ gönüllü öğrencilere deprem kolaylığı sağlayacak

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, İzmir’deki deprem nedeniyle 2 haftalık süre içerisindeki öğrencilerin devamsızlık durumlarına ilişkin gerekli kolaylığın sağlanacağını duyurdu.

GÜNAY PABUŞÇU - Aydın, İzmir için tek yürek olmaya devam ediyor. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, İzmir’de yıkıma neden olan depremde nedeniyle mağdur olan veya mağdur durumdaki insanlara gönüllü yardımda bulunan ADÜ’lü öğrenciler için kolaylığı sağlayacağını açıkladı.
Rektör Aldemir, “Değerli öğrencilerimiz; yaşadığımız depremden kaynaklı mağduriyetiniz veya mağdur durumda olan insanlarımıza gönüllü yardımlarınız sebebiyle katılamadığınız dersler için önümüzdeki 2 haftalık süre içerisindeki devamsızlık durumunuza ilişkin birimlerinizce gerekli kolaylık sağlanacaktır. Sonrasında da mağduriyeti devam eden öğrencilerimizin devamsızlığı ile ilgili gerekenler yapılacaktır. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ailesi olarak her zaman olduğu gibi bugün de yanınızdayız ve bu zor günleri de hep birlikte aşacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.