Ahlat Müftülüğü’nden Hacı Adaylarına Seminer

Ahlat Müftülüğü’nden Hacı Adaylarına Seminer

Bitlis’in Ahlat Müftüsü Orhan İmamoğlu ve ilçe vaizi Seyithan Özdemir, hacca gidecek olan hacı adaylarına üç günlük seminer verdi.Seminerin son gününde İkikubbe Mahallesi 1 Nolu Sağlık Ocağı Aile Heki...

Bitlis’in Ahlat Müftüsü Orhan İmamoğlu ve ilçe vaizi Seyithan Özdemir, hacca gidecek olan hacı adaylarına üç günlük seminer verdi.

Seminerin son gününde İkikubbe Mahallesi 1 Nolu Sağlık Ocağı Aile Hekimi Dr. Burhan Kardaş tarafından hacı adaylarına sağlık konularında bilgi verildi. Düzenlenen seminer hakkında açıklama yapan İlçe Müftüsü Orhan İmamoğlu, “Kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlarımızın dini vecibelerini en güzel ve sağlıklı bir şekilde yerine getirmeleri için müftülüğümüzce hac ve sağlık konularında çok verimli geçen bir seminer verdik. Kendilerini hac konularında aydınlattığımızı düşünüyorum. Tüm hacı adaylarımızın sağlık ve sıhhat içinde kutsal topraklara gidip gelmelerini mebrur ve makbul bir hac yapmalarını, tüm vatandaşlarımıza en kısa zamanda haccın nasip olmasını temenni ederim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.