AK Parti Aydın İl Kongresi'ne önemli isimler katılacak

AK Parti Aydın İl Kongresi'ne önemli isimler katılacak

AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nın 7. Olağan İl Kongresine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un yanı sıra AK Parti MKYK, MYK üyesi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Genel Başkan Yrd. Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da katılacak.

HAVADİS HABER-Kongre öncesi adaylığını açıklayan Başkan Ömer Özmen, kongrenin detaylarını  paylaştı.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı 7. Olağan Genel Kurulu 18 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Atatürk Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı kongrenin 12.00’de başlayacağı açıklandı.

Mevcut İl Başkanı Ömer Özmen’in tek aday olarak gireceği kongreye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans yöntemi ile katılacak.
 

“659 DELEGE OY KULLANACAK”
Kongrenin hayırlı olmasını dileyen AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Büyük ve güçlü Türkiye hedefimize doğru kararlılıkla yürüdüğümüz bu yolda, 19 yıldır partimize hizmet etmiş, önceki dönem milletvekillerimiz, il başkanlarımız ve belediye başkanlarımızın katılımlarıyla, 659 il delegemizin oy kullanacağı kongremizi tüm üyelerimizin katılımıyla birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz. Kongremizin tekrardan ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.