AK PARTİ AYDIN, ÖZMEN’LE YOLA DEVAM EDECEK

AK PARTİ AYDIN, ÖZMEN’LE YOLA DEVAM EDECEK

AK Parti 7’nci Olağan İl Kongresi’nde tek aday olarak yer alan Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “2023 hedeflerimiz doğrultusunda partimizi zirveye taşıyacağız” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın 7’nci Olağan İl Kongresi, Aydın Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşti. Kongreye Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Rıza Posacı, Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra Cumhur İttifakı Aydın İl ve İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Tek aday olarak girdiği kongrede konuşma yapan Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Sorumluluğumuzun bilincindeyiz, yükümüzün farkındayız. Bu salondaki her kardeşime artık daha büyük sorumluluk düşüyor. Bugüne kadar çok çalıştık, bundan sonra daha da çok çalışacağız. Büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize emin adımlarla yürürken, hedeflerimizin gereklerini yerine getirmek için tüm gayretimizi göstereceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle; her günümüzü yarın seçim varmış gibi değerlendireceğiz. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda partimizi zirveye taşıyacağız. Bugüne kadar birlikte görev aldığımız tüm çalışma arkadaşlarıma, partimizi kuruluşundan bugüne, bu emaneti taşıma konusundan gayret eden, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Sezercan MAKAS

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.