AK PARTİ AYDIN'DA ŞOK İSTİFA!

AK PARTİ AYDIN'DA ŞOK İSTİFA!

AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti Aydın’da şok bir istifa gerçekleşti. Ağustos ayında gerçekleştirilen kongrede göreve getirilen Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, görevinden istifa etti. Çakır, istifasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Cemal Çakır, açıklamarında şu ifadelere yer verdi;

“Malumunuz üzere 5 Aralık 2020 tarihinde eşim ve ben Covid 19 rahatsızlığına yakalandık, her ne kadar bu süreci sağlıkla atlatmış olsam da virüs sebebiyle kendimi toparlayamadım ve hala kendimi iyi hissetmemekteyim. Bu sebeple 19 Aralık 2020 tarihinde her ne kadar görevden affımı istemişsem de bugün genel merkezimizde Aydın İl Koordinatörümüz İsmail Kaya ve Aydın İl Başkanımız Ömer Özmen ile yaptığımız istişareler neticesinde görevden affım isteğim kabul edilmiştir. Bu sadece bir görev bırakmadır. Kimsenin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, partim ve davamdan kuşkusu olmasın. İlçe başkanlığım süresince benden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılarımız, Aydın Milletvekillerimiz, İl başkanımız, il kadın kolları başkanımız, il gençlik kolları başkanımız, yönetimim belediye meclis üyelerim, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarım ve en büyük teşekkürü hak eden Çineli vatandaşlarımıza teşekkürlerimi saygı ve sevgilerimi sunarım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

whatsapp-image-2021-01-05-at-231040-1609883225.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.