AK Parti'den Eğitime Duyarlı Kampanya

AK Parti'den Eğitime Duyarlı Kampanya

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek'in çağrısı üzerine bir öğrenciye tablet hediye edeceğini açıkladı.

GÜNAY PABUŞÇU -İncirliova Belediye Meclisi Üyesi Hatice İrik’in, koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitim gören öğrencilerin tablet ihtiyaçlarının karşılanması için  'Ben de varım' kampanyası başlattı. 

Kampanyaya gün geçtikçe destek büyüyor. AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, kampanya kapsamında bir öğrenciye tablet hediye ettikten sonra kampanyaya destek çağrısına İl Başkanı Ömer Özmen de katıldı. 

KAMPANYAYA DESTEK ÇAĞRISI

Celbek'in çağrısına kulak veren AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, sosyal medyadan paylaştığı video ile kampanyaya destek verdi. Elindeki tableti bir öğrenciye hediye edeceğini söyleyen Özmen, “İlçe başkanım Hüseyin Çelbek. Çağrını aldım, kampanyaya destek olmak için ben de bu tableti bir kardeşime hediye vereceğim. Bu güzelliği yaymak için de tüm ilçe başkanlarımızı bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Kıymetli ilçe başkanlarım siz de var mısınız?” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.