AK Partili Erdem’den Büyükşehir’e “reklam” eleştirisi

AK Partili Erdem’den Büyükşehir’e “reklam” eleştirisi

AK Parti Aydın eski Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin küçük üreticiye yönelik 335 bin liralık yem desteğini eleştirerek, “Algı yönetimi ve reklama güzel bir örnek” notunu düştü.

GÜNAY PABUŞÇU-Aydın Büyükşehir Belediyesi küçük üreticiye yem desteği sağlama kapsamında besi ve süt dağıtımında bulundu. Toplamda 737 aile işletmesine 3 bin 50 hayvan için 152 ton yem desteği sağlanacak.

AK Parti Aydın eski Milletvekili Mehmet Erdem, sosyal medya hesabından “Büyükşehir’in “152 bin 500 kg yem desteği” içerikli görselini paylaştı.

Paylaşımına “Algı yönetimi ve reklama güzel bir örnek” notunu  düşen AK Partili Erdem, Tarım Bakanlığı’nın destekleri ile Büyükşehir’in desteği arasındaki farkı basit bir hesaplamayla eleştirdi.

6966.png

“Büyükşehir 335 bin lira ile reklamını yapar”
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 bin 50 hayvan için verilen birer çuval yemin toplam 335 bin liraya mal olduğunu kaydeden Erdem, “Tarım Bakanlığı bir yılda milyonlarca lira Aydın ilinde destek dağıtır ama Aydın Büyükşehir Belediyesi 335 bin lira ile reklamını yapar! Güzel bir reklam ve algı yönetimi çalışması örneği...” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum