AK PARTİLİ ERİM : SOSYAL MEDYA ARTIK DAHA GÜVENİLİR VE SEVİYELİ OLACAK

AK PARTİLİ ERİM : SOSYAL MEDYA ARTIK DAHA GÜVENİLİR VE SEVİYELİ OLACAK

AK Parti Aydın Milletvekili ve Plan ve Komisyon üyesi Bekir Kuvvet Erim, Türkiye'deki 54 milyon kullanıcıyı ilgilendiren sosyal medya ile ilgili düzenlemelerin yer aldığı kanun teklifinin yasalaştırdıklarını duyurdu.

HAVADİS HABER-“İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlarla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek kanunlaştırıldı.
Kanunu, sosyal medyayı artık daha güvenli ve seviyeli olmasını sağlayacak diyerek nitelendiren Milletvekili Erim, “Türkiye'deki 54 milyon kullanıcıyı ilgilendiren sosyal medya ile ilgili düzenlemelerin yer aldığı kanun teklifi düzenlemesiyle sosyal medya yalan, iftira zemini olmaktan çıkacak.” dedi.

TBMM  27. Dönem 3. Yasama Yılı son Genel Kurul toplantısının kabul edilen bu kanun teklifi ile kapandığını belirten Milletvekili Erim,” Bu sabah 07.30'a kadar aralıksız süren TBMM  27. Dönem 3. Yasama Yılı son Genel Kurul toplantımız kabul edilen bu kanun teklifi ile kapanmıştır. Yıl boyunca yaptığımız çalışmaların ülkemize ve aziz milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.