AK Partili Erim'den Nazilli'ye Müjde

AK Partili Erim'den Nazilli'ye Müjde

AK Parti olarak 18 yılda Aydın'da eğitime 700 Milyon Türk Lirası yatırım yaptıklarını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli'ye iki yeni okul müjdesini verdi.

HAVADİS HABER -  AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim,  "Geçtiğimiz 18 yılda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak yaptığımız reformlar ve yatırımlar sayesinde eğitimde fiziki altyapı sorunları büyük ölçüde geride bırakıldı. 18 yılda sadece Aydın ilimizde, eğitime ayrılan kaynak yaklaşık 700 Milyon Türk Lirası’dır. Biz tabi ki bununla kalmayarak yatırım hedeflerimize devam ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Nazilli'ye iki yeni okul

Aydın'a  93 derslik daha kazandıracaklarını ve 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılına okulları hazırlayacaklarını belirten Milletvekili Erim, "2020 Yılı Aydın İl Yapım Programında yer alan; Efeler ilçemizde Adnan Menderes İlkokulu ve Merkez Anaokulu, Nazilli ilçemizde Zafer Mahallesi’nde yer alan eski Devlet Hastanesi alanına yapılacak olan Nazilli İlkokulu ve Nazilli Anaokulu, Söke ilçemizde yer alan Yenicami Anaokulu ve Savuca Anaokulu, Bozdoğan ilçemizde yer alan Madran İlkokulu için Bakanlığımız çalışmalara başladı. Bugün bakanlığımızdan gelen ihale onayı ile Aydın Valiliği Yatırım ve İzleme Koordinasyon Başkanlığımız tarafından ivedilikle ihale süreci başlatılmış olup, 2020 yılı içerisinde belirttiğimiz okulların inşaatına başlanacak." dedi. 

"Hayırlı olsun" 

Bizler AK Parti olarak nitelikli ve kaliteli bir eğitimi her zaman değişmez bir hedef olarak gördük diyerek açıklamasına son veren Milletvekili Erim, "Eğitime yapılan yatırım, Türkiye´nin aydınlık geleceğine yapılan yatırımdır. Yapılacak olan okullarımız güzel Aydın’ımıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.