AK Partililer Kapı Kapı Dolaşıp 7 Haziran’ın Önemini Anlatıyor

AK Partililer Kapı Kapı Dolaşıp 7 Haziran’ın Önemini Anlatıyor

Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala, siyasi partiler de çalışmalarını son sürat artırdı.

Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala, siyasi partiler de çalışmalarını son sürat artırdı. Aydın Efeler’de AK Partili Belediye Meclis Üyesi Özcan Petekkaya, partililerle birlikte mahalle mahalle kapı kapı dolaşarak partisine destek turlarına devam ediyor.

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun ‘kapı kapı’ dolaşacağız sözünü harfiyen yerine getirdiklerini belirten Ak parti Efeler Belediye Meclis Üyesi Özcan Petekkaya, İl Başkanı Ömer Özmen öncülüğünde yapılan program kapsamında 7 Haziran’a kadar kapı kapı dolaşıp Ak Parti’yi ve eski Türkiye ile Yeni Türkiye’y anlatacaklarını belirtti. Bayanlı erkekli ev gezmelerine devam eden partililer 7 Eylül Mahallesi’nde mahalel başkan ve yöneticileri ile ev ziyaretlerine devam ettiler. Seçimlerin önemine değinen ve bir milletvekilinin bile Türkiye’nin kaderini değiştirebileceğini ifade eden Petekkaya, Yeni Anayasa’nın yapılabilmesi için bu seçimin son derece hayati önem taşıdığını söyledi.

Gittiği evlerde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Petekkaya, seçimlerin Türkiye için önemine değinerek, bu seçimin Türkiye’nin kaderini belirleyeceğini anlatarak vatandaşlardan AK parti’ye destek istedi. Barışın sağlanması ile birlikte hiçbir problemin kalmayacağını anlatan Petekkaya, “Özgürlüklerle ilgili bir problemimiz kalmayacak, kardeşlikle ilgili problemimiz kalmayacak, ayrımcılıkla ilgili problemimiz kalmayacaktır. Bu gibi sorunlarımızı ortadan kaldırmamız için yeni bir anayasaya ihtiyaç vardır. O yüzden güçlü bir iktidarın olması kaçınılmazdır. Koalisyonlu hükümetlere dönmemek için elimizi taşın altına koymamız lazım. Bu yüzden bizim başkanlık sistemine geçmemiz gerekmektedir. Bugün başkanlık sisteminin olduğu yerlerde başarı vardır” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.