AK Parti’ye mi geçiyor?

AK Parti’ye mi geçiyor?

Geçtiğimiz hafta bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın ismi sır gibi saklanan bir bakanla AK Parti’ye geçmesi konusunda anlaştığı iddia ediliyor.

Geçtiğimiz hafta bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın ismi sır gibi saklanan bir bakanla AK Parti’ye geçmesi konusunda anlaştığı iddia ediliyor. AK Parti’ye geçmesi muhtemel isimler arasında MHP’li Büyükşehir ve Nazilli Belediye Meclis Üyeleri’nin de bulunduğu belirtiliyor.

• İDDİALAR YENİ DEĞİL

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, geçtiğimiz yıl yerel seçimlerin ardından AK Parti’ye geçeceği iddialarına ateş püskürmüş, ancak iddialar karşısında sessizliğini koruyarak, yakın çevresine, “Ben MHP’li doğdum, MHP’li öleceğim. Ben dededen, babadan milliyetçi bir ailenin ferdiyim. Bizim oramız-buramız oynamaz. Ben Nazilli’ye hizmet için seçildim. Nazilli’ye hizmet için siyaset yapıyorum. Nazilli’nin menfaatleri için AK Partili’lerle de, CHP’lilerle de görüşürüm. Ama partimi bırakmam. Ölünceye kadar da partimin hizmetinde çalışacağım” şeklinde konuşmuştu.

0505sevket-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.