Alaattin Çakıcı, "Sizi Toprağa Gömerim" Sözlerinden Dolayı İfade Verdi

Alaattin Çakıcı, "Sizi Toprağa Gömerim" Sözlerinden Dolayı İfade Verdi

Tekirdağ F Tipi Cezaevinde yatan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı, Ankara 44. Asli Ceza Mahkemesindeki duruşmada Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçar ve Kırıkkale Cezaevi Müdürü Mustafa Şahin hakk...

Tekirdağ F Tipi Cezaevinde yatan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı, Ankara 44. Asli Ceza Mahkemesindeki duruşmada Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçar ve Kırıkkale Cezaevi Müdürü Mustafa Şahin hakkında söylediği "Onları toprağa gömeceğim" sözlerden dolayı ifade verdi.

Yoğun güvenlik önlemleriyle Tekirdağ Adliyesine getirilen Çakıcı’nın duruşması bir saat sürdü. Tekirdağ 1. Asliye Ceza Mahkemesinde savunmasını yapan Alaattin Çakıcı, sözlerinin arkasında olduğunu belirterek, "Ben hasta olan annem ile görüşmek istedim ve bana izin verilmedi. Ben de ’Annem ölürse sizi toprağa gömerim’ dedim. Başsavcı Osman Kaçar ve Cezaevi Müdürü Mustafa Şahin’e söz konusu sözleri söylediğim doğrudur. Benim annem sağdır ancak kendileri azrail ile erken karşılaşmak istiyorsa benim buna bir sözüm yoktur" dedi.

Alaattin Çakıcı’nın Avukatı Mehmet Sinan İnce ise müvekkili Alaattin Çakıcı’nın sözlerinin arkasında olduğunu belirterek, "Müvekkilim sayın Alaattin Çakıcı, Ankara 44. Asli Ceza Mahkemesindeki duruşmasında söylemiş olduğu sözlerden açılan soruşturma kapsamında mahkemede ifade verdi. Mahkemede verdiği ifadede sözlerinin arkasında durdu. Tüm söylediği sözleri kabul etti. Yalnız bütün Türkiye Cumhuriyeti ve dünya biliyor ki eğer Alaattin Çakıcı istemiş olsaydı şu an o iki şahıs da toprağın altındalardı" ifadelerini kaydetti.

Çakıcı, duruşmanın ardından yoğun güvenlik önlemleri altında Tekirdağ F Tipi Cezaevine götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.