‘ALICIK’LA ‘ETLE-TIRNAK’ GİBİYİZ’

‘ALICIK’LA ‘ETLE-TIRNAK’ GİBİYİZ’

MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, önümüzdeki yıl yapılması planlanan Genel Seçimlerde Nazilli’den MHP’li bir milletvekili çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, 2015 yılının Haziran ayında yapılması planlanan genel Seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi. ÇİZGİ Haber’den Mehmet Ali Cintosun’un sorularını yanıtlayan Özcan, “Genel seçimlerde Nazilli’den MHP’li bir milletvekili çıkartmayı hedefliyoruz” dedi. Mart ayında yapılan yerel seçimlerin ardından Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim çalışmalarına ara vermeden başladıklarını belirten MHP’li Özcan, “Biz yerel seçimlerin ardından 1 Nisan günü Arpaz Mahallesi’ni ziyaret ederek cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmalarını başlatmış olduk” şeklinde konuştu.

• ‘NAZİLLİ’DEN MHP’Lİ BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAĞIZ’

MHP Nazilli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle birlikte mahalle gezilerine devam ettiklerini anlatan Kürşat Engin Özcan şunları kaydetti: “İnsanlarla sürekli temas halindeyiz. Onların sorunlarını dinliyoruz. İsteklerini alıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde teşkilatımız yoğun bir şekilde çalıştı. Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle, milletvekilliği seçimlerini paralel olarak yürüttük. Şimdi de önümüzde ki seçim için sandık görevlilerimize, sorumlularına ulaşıyoruz. Onlarla bilgi alışverişi yaparak milletvekilliği seçimlerine en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz bellidir. Nazilli’den partimiz mensubu bir milletvekili çıkartmayı, Aydın genelinde daha önceden yakalamış olduğumuz 3 milletvekili başarısını tekrar göstermeyi amaçlıyoruz”

• ALICIK’LA ‘ETLE-TIRNAK’ GİBİYİZ

Açıklamasında MHP’li Belediye Başkanı Haluk Alıcık’la ilgili değerlendirmelerde bulunan Kürşat Engin Özcan, “İlk önce şunu belirtmek gerekir. Kendisi ülkücü bir ağabeyimizdir. Bölgemizde yetişmiş biridir. Birbirimizden ayrı bir yapıda değiliz. Partimiz dışından transfer ettiğimiz biri değildir. Bu nedenle ne MHP Haluk Alıcık’tan, ne de Haluk Alıcık MHP’den ayrı düşünebilir. Biz etle-tırnak gibiyiz. Bazı medya organlarında Başkanımızla ilgili siyasi transfer haberleri yapılsa da bunun öyle olmayacağını herkes biliyor. Haluk Alıcık’la çalışmaktan, hizmetlerinden memnunuz. Biliyorsunuz mevcut Büyükşehir Yasası’nın yarattığı sorunlar var. Bu sorunlar sadece Nazilli Belediyesi’nin sorunları değildir. Büyükşehir Belediyesi’nin de sorunları vardır, bütün belediyelerde sorunlar vardır. Elbette çözülecektir, çözüleceği kanaatindeyiz” şeklinde konuştu.

• ‘AK PARTİ’Yİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜK’

Partisinin 2014 Yerel Seçimleri’nde Nazilli kazandığı başarının sırrını kamuoyuyla paylaşan MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan devamla şunları söyledi:  “Biz ilk önce AK Parti’nin aldığı oylara bakarak, nasıl başarılı olmuş, nereleri almışlar bunları tespit ederek masa başında çalıştık. Sonra AK Parti’nin başarılı olduğu tüm bölgelere giderek, MHP’ye neden oy verilmediğini araştırdık. Sonuçta 2014’te AK Parti’nin aldığı oyları kendi lehimize çevirerek tarihsel bir başarıya dönüştürdük. AK Parti’nin kazandığı köylerden ciddi oylar aldık. AK Parti’nin bize kurduğu tuzağa, bu kez onlar düştü. Bunun böyle olacağı da belliydi. Bir ekip olarak çok güzel çalıştık”

1309pusula22.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.