Ambulans yola sıkıştı, vatandaşlar çatıyı kesti!

Ambulans yola sıkıştı, vatandaşlar çatıyı kesti!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde film sahnelerini aratmayan bir gece yaşandı. Kalp hastası vatandaşa ulaşmak için girdiği dar sokakta mahsur kalan ambulansa vatandaşlar ilginç bir çözüm yolu buldu.

GÜNAY PABUŞÇU -Aydın’da bu da oldu. Bozdoğan’a bağlı Kakalan Mahallesi’nde Mehmet Karaağaçlı isimli vatandaş,  dün gece saatlerinde kalp hastalığı nedeniyle rahatsızlandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans çağrıldı ancak ambulans, yolların dar olması nedeniyle evlerin arasına sıkıştı. Tek çare olarak ambulansın tepesine çıkan vatandaşlar, evlerin çatılarını keserek yolu genişletti. Eşine az rastlanır bir gecede hasta vatandaş geç de olsa ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki incelemelerinin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Karaağaçlı’ndan sevindirici haber geldi.

Yolların genişletilmesi için Bozdoğan Belediyesi  ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne defalarca müracaat ettiklerini  ve herhangi bir cevap alamadıklarını ifade eden mahalle sakinleri, “Allah korusun yangın olsa itfaiye giremez. Yollar çok dar, ambulans sokağa giremediği için vatandaşlar ambulansın üzerine çıkarak evin çatısını kesiyor.  Yolda yol payı olmasına rağmen hiçbir yetkili ilgilenmiyor. Vatandaşlar kaderine bırakılmış vaziyette” diye konuştu.

whatsapp-image-2020-09-09-at-20.16.27.jpegwhatsapp-image-2020-09-09-at-20.16.28.jpegwhatsapp-image-2020-09-09-at-20.16.28-(1).jpegwhatsapp-image-2020-09-09-at-20.16.29.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum