ASKİ, canından bezdirdi !

ASKİ, canından bezdirdi !

Nazilli’nin Güzelköy Mahallesi’nde kurutma kanalının kokusu ve pisliğinden dert yanan mahalleli, ASKİ’ye öfke kustu.

Katı atık ve su paralarını toplayan ASKİ’nin hizmet üretme noktasında zayıf olduğunu belirten vatandaşlar, “Paraları toplayanlar, bir zahmet artık iş yapsın” dedi.

Aydın’ın 17 ilçesinde katı atık ve su paralarını toplayarak bütçesini zenginleştiren ASKİ, hizmet üretme noktasında sınıfta kaldı. Kuyucak’ta yaşanan su kesintileri, Nazilli’deki kanalizasyon patlaklarına yeni bir rezalet daha eklendi. Güzelköy Mahallesi’nde yaşayan Gülgız Ünsal, evinin yakınından geçen kurutma kanalının kokusundan ve pisliğinden bıktıklarını ifade etti.

MUHTAR’DAN SONUÇ ÇIKMADI

 ASKİ’nin para toplamasını iyi bildiğini fakat icraat yapamadığını kaydeden Ünsal, “Reklam istemiyoruz, bu kanalın bir an önce temizlenmesini istiyoruz. Bizde vatandaşız. Mahalle muhtarı Ali Şen’e kaç defa söyledik ama sonuç alamadık” diye konuştu.

“MİSAFİRLERİMDEN UTANIYORUM”

Mahallenin pisliğinin evinin yanında toplandığını belirten Ünsal, "Atık kokusu ve pisliği benim evimin yanından geçiyor. Evime gelen misafirleri kurutma kanalının kokusundan dolayı ağırlamaya utanıyorum. Yetkililerin sesimizi duymasını istiyorum ve bir an evvel bu kurutma kanalının kapatılmasını talep ediyorum" dedi. 

HABER:CEMAL ERİŞ

dsc_0495.jpg

dsc_0497.jpg

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.