AŞKLARI KANSERDEN DAHA GÜÇLÜ

AŞKLARI KANSERDEN DAHA GÜÇLÜ

Bozdoğan’da  düğün hazırlığı yaparken lösemi teşhisi konulan Zeynep Kemik yaşam mücadelesi veriyor. Tedavi gördüğü hastanede beyin kanaması geçiren Kemik için nişanlısı "Zeynep için gerekirse canımı veririm" diyerek kan bağışı kampanyası başlattı.

NAZLI ALTINAYAR-Aydın’a bağlı Bozdoğan ilçesinde yaşayan  18 yaşındaki Zeynep Kemik ve nişanlısı Veysel Yaman düğün arifesinde öğrendikleri haberle yıkıldı. Geçtiğimiz günlerde grip şikayetiyle Nazilli Devlet Hastanesi’ne başvuran Zeynep Kemik, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yapılan tahliler sonucu 18 yaşındaki Zeynep Kemik’e lösemi teşhisi konuldu. Talihsiz genç kız için acil B rh(-) kana ihtiyaç olduğu duyuruldu.
 

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ
Genç çiftin mutlu devam eden hayatı aldıkları haberle kabusa döndü. Teşhisin ardından hızlı bir şekilde Kemik’in tedavi süreci başladı. Tedavi esnasında talihsiz kız beyin kanaması geçirdi. Bilinci kapalı olan Kemik, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Hastanede hem lösemi hem de beyin kanaması ile mücadele eden Kemik için sevenleri seferberlik başlattı. Hayatının gençlik yıllarında amansız hastalığa karşı yaşam mücadelesi veren Kemik'ten gelecek iyi bir haberi bekleyen nişanlısı Veysel Yaman ise adeta Aydın’ı ayağa kaldırdı. Çok sevdiği nişanlısı için hastaneden ayrılmayan 24 yaşındaki Yaman, nişanlısının yaşaması için kan bağışı kampanyası başlattı.

losemiyi-askla-yenecekler-182890-40678da85f84cbeedc94261e7a35cb06.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.