Aydın Basınının Seçim Mesaisi

Aydın Basınının Seçim Mesaisi

Türkiye gündemini aylardır en fazla meşgul eden 7 Haziran seçimleri geride kalırken, seçimde vekil adayları kadar basın mensupları da yoruldu.

Türkiye gündemini aylardır en fazla meşgul eden 7 Haziran seçimleri geride kalırken, seçimde vekil adayları kadar basın mensupları da yoruldu. Her zaman karşı tarafa haber yapan basın mensuplarının gece yarısı kaldırımda bitkin bir şekildeki çay arası objektiflere bu şekilde yansıdı. Basın mensupları Ak Parti ve CHP’nin itirazları nedeniyle gece yarılarına kadar adliye karşısında kaldırımlar üzerinde bekledi.

Yaklaşık 3 aydır devam eden seçim süreci maratonu dün gece adliyedeki sayım ve itirazlarla sona ererken son gece en büyük stresi AK Parti adayı Zeynep Karahan Uslu yaşadı. Oldukça gergin ve stresli anlar yaşayan Uslu, adliyede uzun süre bekledi. Çok az bir oy farkı farkı ile milletvekili seçilemeyen Zeynep Karahan Uslu basına herhangi bir açıklama yapmadan bölgeden ayrılırken, yine çok az bir farkla milletvekili seçildiğini belirten Fatih Atay, ‘Balkon konuşması’ niyetine adliye merdivenlerinde açıklama yaptı. Bazı CHP’liler ’Urfanın etrafı dumanlı dağlar’ parçasını seslendirirken, partililerden bazıları ayıp olmaması için diğer partilileri susturdu.

Bu arada seçimin hemen ardından Milletvekili Seçilen AK Partili Abdurrahman Öz’ün sosyal paylaşım sitesi hesaplarını dondurması, takipçileri tarafından tepkiye neden oldu. Öz’ün eleştirilerden kaçmak için bu yola başvurduğu iddia edildi.

Türk siyasi tarihinde herkeste farklı bir anı ve anlam ifade eden 7 Haziran seçimleri Aydın’da objektiflere bu şekilde yansırken, seçilemeyen adaylar istirahata çekilip gerçek ikametlerine geçerken basın yine çalışamaya devam etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.