Aydın için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Aydın için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Aydın’da bu geceden itibaren Pazartesi akşam saatlerine kadar Aydın il genelinde kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın etkili olması beklenirken, Aydın Valiliği’nden vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

GÜNAY PABUŞÇU -Aydın sağanak yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada vatandaşlar, il genelinde beklenen kuvvetli rüzgâr ve fırtına konusunda uyarıldı.


Valilik, Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden gelen verileri kamuoyuyla paylaştı.


Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Pazartesi akşam saatlerine kadar güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına 60-90 km/sa, yüksek kesimlerde 90-120 km/sa bekleniyor. Yarın akşam saatlerinde fırtınanın etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.


Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada,  “Bu geceden itibaren yarın Pazartesi  akşam saatlerine kadar Aydın il genelinde beklenen kuvvetli rüzgâr ve fırtınadan vatandaşlarımızın olumsuz etkilenmemeleri için dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

esfaezoxaaasvmw.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.