Aydın MHP'de istifa şoku

Aydın MHP'de istifa şoku

Milliyetçi Hareket Partisi Aydında istifa şoku yaşandı. 720 kişi, partilerinde istifa ederek Meral Akşener’in hareketine destek kararı aldı.

Aydın – Muğla Karayolu üzerinde bulunan Elit Restoran’da bir araya gelen yüzlerce MHP Aydın İl Teşkilatı üyesi ve diğer partilerin üyeleri, partilerinden istifa ederek, Meral Akşener’in kuracağı yeni oluşumda yer alma kararı aldı. Grup adına basın açıklamasını yapan Aydın eski MHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Fatma Alkan, “Şimdiye kadar birçok partide çeşitli kademelerde görev almış üyeler olarak son yıllarda ekonomik, siyasal, sosyal, içi ve dış sorunlarla karşı karşıya olduğumuz malumdur. Bu sorunlara çözüm üretecek makam siyaset makamı olmasına rağmen siyaset mekanizması da tıkanmış ve çözüm üretmez hale gelmiştir. Siyasiler ülkemizin sorunlarına çözüm üretmek yerine yapay gündemlerle dikkatleri başka yöne çekmektedirler. Bu şartlarda üyesi bulunduğumuz siyasi partilerde siyaset yapmanın bir anlamı olmadığını düşünüyoruz” diyerek istifanın arkasındaki nedenleri aktardı.
 
Alkan açıklamasında, “Önümüzdeki günlerde Türkiye’nin ana gücü olan, bölen değil birleştiren, ülkemizin ümidi haline gelen Meral Akşener’in kuracağı bayram sofrası niteliğinde, her kesimden insanı kucaklayacak partiye katılmak üzere partilerimizden istifa ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.