AYDIN TABİP ODASI BAŞKANI ESAT ÜLKÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

AYDIN TABİP ODASI BAŞKANI ESAT ÜLKÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Aydın Tabip Odası Başkanı Esat Ülkü, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

NAZLI ALTINAYAR-Aydın Tabip Odası Başkanı Esat Ülkü tedavi Covid-19 tedavisi gördüğü İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde dün hayatını kaybetti. Ülkü’nün cenazesi ilk olarak bir dönem başhekim olarak görev yaptığı Nazilli Devlet Hastanesi’ne getirildi. Ülkü’nün cenazesi Nazilli Devlet Hastanesi’ndeyapılan anma töreninin ardından Koca Cami’ye getirildi.

Bakanlık tarafından özel izinle düzenlenen cenaze namazına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Haluk Alıcık, Esat Ülkü’nün kurucu üyesi olduğu Nazilli Fotoğraf ve Plastik Sanat Amatörleri Derneği yöneticileri, oda başkanları, ailesi ve yakınları katıldı.

CENAZE NAMAZINI MÜFTÜ KILDIRDI
Nazilli Müftüsü Selami Bayrakçı’nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Ülkü’nün naaşı Eğriboyun Mezarlığı’nda yalnızca ailesinin katıldığı törenle toprağa verildi. Cenaze töreninde basın mensuplarına açıklamada bulunan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Esat Ülkü’nün yakınlarına başsağlığı dilerken, “Kişisel dikkatimizi kaybettiğimiz anda ciddi durumlar ortaya çıkıyor. Mevsimsel olarak yayılacağı bir dönemdeyiz. Vatandaşların çok dikkatli olmasını istiyoruz. İlk dalgada Aydın Türkiye genelinden daha iyi durumdaydı. İkinci dalgada da dikkatli olmalıyız. Hassas bir konu. Hayat hakkı her şeyden önce geliyor. Kendimizden başlayarak kimsenin yaşam hakkını tehdit etmeyelim” diye konuştu.

8a4ff2f0-5901-47a6-ba06-f3332d17a5d7.jpg

9d942edf-c37c-4eef-b0f6-097d457b14c6.jpg

99bbc7f0-223b-444b-ba3c-9748e7854e01.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.