Aydın Ülkü Ocaklarından İddialara Çok Sert Tepki

Aydın Ülkü Ocaklarından İddialara Çok Sert Tepki

İncirliova Belediye Başkanı Kaya'nın kavga ile ilgili iddialarını yalanlayan Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Tayfun Şan,"Bilmenizi isteriz ki; saldırı nereden ve kimden gelirse gelsin alayının hakkından geliriz,alayının bileğini tek başımıza bükeriz.”dedi.

HAVADİS HABER-İncirliova Ülkü Ocakları eski İlçe Başkanı Volkan Baytaş ile arasında yaşanan kavga ile ilgili, İncirliova Belediye Başkanı İYİ Parti'li Aytekin Kaya, çeşitli iddialarda bulunmuştu. Kaya'ya, Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Tayfun Şan'dan cevap geldi.

“Kendisi Olay Yerinden Kaçmıştır “
Sosyal medya hesabından 'İddia ve Gerçekler' başlığı ile açıklamalarda bulunan Şan, şu ifadeleri kullandı:
"İddia; olay siyasidir. Gerçek; kendi ifadeleri kişiseldir ancak her nedense basın önünde siyasi ifadesini kullanmıştır. Bu çelişkideki amacı siz değerli kamuoyuna bırakıyorum. İddia; olay planlı bir saldırıdır. Gerçek; evinin önünden yürüyerek geçen ocak eski başkanı ve yanında bulunan arkadaşını tahrik etmiş ve hatta küfür ederek, olayı bizzat kendisi başlatmıştır. İddia; dört araçla geldiler, araçlardan iki kişi inerek saldırıda bulundular. Gerçek; olayda gelen, bekleyen hiçbir araç yoktur. Arkadaşlarımız evinin önünden yürüyerek geçiyorlardı. Olayla ilgili hiçbir aracın olmadığı delille sabittir. İddia; direkt saldırdılar. Gerçek; belediye personeli (Çalışanı) ve arkadaşlarımız arasında arbede yaşanırken, sayın başkanın tahrik ederek başlattığı olayda, kendisi olay yerinden kaçmıştır."

"Oy Oranları İktidar Olmaya Yetmemekte"
Kaya'ya geçmiş olsun ziyareti için İncirliova'ya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Metin Ergun'un açıklamalarını da yalanlayan Şan, "İncirliova’yı germek için gönderilen mensubu olduğu parti genel başkan yardımcısı da bazı asılsız iddialar ortaya atarak bu değirmene su taşımıştır. İddia; olayla, ittifak yaptığı parti belediyelerinin pandemi yardımları engellenmek istenmiş, İncirliova halkının siyasi iradesine saldırıda bulunulmuş, ülkede iktidara gelmeleri engellenmek istenmiştir. Gerçek; partilerinin ve ittifakının oy oranları da matematik kurallarına göre iktidar olmaya yetmemektedir" dedi.

“Hakaret Ve Küfürleri Bilinmekte”
Şan, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı'nın Kaya ve Baytaş’ın kavga etmesine ilişkin, "Kişisel bir olaydır" dediğini hatırlatarak, "Zaten olayı da kendilerinin belediye başkanı başlatmıştır. Olay, belediye başkanını siyasi bir görev yaptığı sırada değil, belediye personeline kendi develerinin samanını indirtirken yaşanmıştır. İncirliova halkı hizmet beklerken kendi beceriksizlik ve iş bilmezliğinin faturasını, kendisi tahrik etmek suretiyle çıkarttığı olayların arkasına saklamaktadır. Bununla kalmayıp hakaret ve tehditlerine emniyet binasında da sürdürmeye devam etmiştir. Mevcut belediye başkanının geçmişteki hakaret ve küfürleri İncirliovalı hemşehrilerimiz tarafından bilinmektedir" ifadelerini kullandı.

"Alayının Hakkından Geliriz"
Kaya’nın partisi ve ittifak yaptığı partilerin iddia ve yalanlarının gazıyla olayı siyasi zemine çekip Ülkü Ocakları’nı hedef alanların çıktığını dile getiren Şan, "Ülkü Ocakları’nın düşmanı olan, dünyanın küresel güçlerinin tasmasını tuttuğu terör örgütlerinin yanında siz çok küçük kalırsınız. Bilmenizi isteriz ki; saldırı nereden ve kimden gelirse gelsin alayının hakkından geliriz, alayının bileğini tek başımıza bükeriz. Sözlerime son verirken İncirliovalı hemşehrilerimize saygılarımı sunuyor, birlik beraberlik içinde olduğumuzda daha güçlü olduğumuzu hatırlatıyor, hepsini Allah’a emanet ediyorum" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.