Aydın Valiliği duyurdu! Uzaktan eğitim kararı açıklaması

Aydın Valiliği duyurdu! Uzaktan eğitim kararı açıklaması

Aydın'da 30 Kasım 2020-4 Ocak 2021 arasında resmi anaokulu, anasınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim-öğretimin uzaktan yapılmasına karar verildi.

GÜNAY PABUŞÇU -Milli Eğitim Bakanlığı okulöncesi için uzaktan eğitime geçme kararını il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine bırakmıştı. Aydın Valiliği resmi anaokulu ve anasınıfları ile uygulama sınıflarında eğitime 
uzaktan devam edileceğini açıkladı.

Açıklanan genelgede şu ifadelere yer verildi:
"Milli Eğitim Bakanlığının 27 Kasım 2020 tarih ve 17375679 sayılı yazılarıyla, COVID-19 salgınının yerleşim yerlerindeki seyrine bağlı olarak resmi anaokulları ve anasınıfları için 4 Ocak 2021 tarihine kadar uzaktan eğitime geçme kararının İl/İlçe Hıfzıssıhha Kurullarının görüşleri çerçevesinde alınabileceği belirtildi.

Bu kapsamda; covid-19 salgınının seyri dikkate alındığında 1 Aralık 2020 – 4 Ocak 2021 tarihleri arasında ilimiz genelindeki resmi anaokulu ve anasınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim-öğretim faaliyetlerinin uzaktan eğitim yoluyla sürdürülmesine, kaymakamlarımız ve ilgili kurumlarımızca konu hakkında gerekli hassasiyetin gösterilerek uygulamanın yukarıda belirtilen çerçevede eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesinin sağlanmasına karar verildi."

whatsapp-image-2020-11-30-at-10.27.04.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.