Adü Rektöründen eşine torpil
Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ın, avukat olan eşini üniversitede işe aldığı ortaya çıktı.
AYDINPOST'un Özel Haberine göre; Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, avukat olan eşini üniversiteye öğretim görevlisi olarak aldı.
2014 yılında ADÜ’ye Rektör seçilen Cavit Bircan’ın bu hamlesi üniversite içerisinde de‘etik’ bulunmadı.
Rektör Bircan’ın eşini rektörlük yaptığı dönemde işe alması akademisyenler arasında da tartışmalara sebep oldu.
WEB’DE DUYURDULAR
Rektör Bircan’ın avukat olan eşi Hatice Bircan’ın sınavı kazandığı da ADÜ’nün web sitesinden duyuruldu.
Rektör Bircan'ın eşi Hatice Bircan, ADÜ Aydın Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programının Öğretim Görevlisi yapıldı.
KARISI İÇİN 3 DEFA SINAV ERTELEDİLER
Rektör Bircan’ın büro yönetimi bölümünden öğretim görevlisi olarak ADÜ’ye alınan avukat eşHatice Bircan için üç defa da sınavın ertelendiği ortaya çıktı.
BİRİNCİOĞLU’NUN YARDIMCISIYDI
ADÜ Rektörü Cavit Bircan, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu’nun da rektörlük yaptığı dönem içerisinde yardımcılığını yapmıştı. Birincioğlu kısa süre önce FETÖ soruşturması sebebiyle açığa alınmıştı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.