Atça MYO öğrencilerinden anlamlı doğa yürüyüşü

Atça MYO öğrencilerinden anlamlı doğa yürüyüşü

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Atça Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, Kitap Seferberliği Projesi kapsamında örnek bir sosyal sorumluluk etkinliğine daha imza attı. “Kitap ve Doğa Yürüyüşü” etkinliğinde, öğrenciler ve gönüllüler Atça Meslek Yüksekokulu’ndan Hacı Salih Bayırı Piknik Alanı’na kadar yürüyerek hem doğa ile iç içe vakit geçirdi hem de kitaplarla buluştu.

Etkinlikte katılımcılar, doğanın huzur veren atmosferinde kitap okuma saatine katıldı, çeşitli grup oyunları ve sosyal etkinliklerle keyifli anlar yaşadı. Kitap okuma alışkanlığını teşvik etmeyi ve doğa bilincini artırmayı hedefleyen yürüyüş, fiziksel aktiviteyi kültürel paylaşımla birleştirdi.

whatsapp-image-2025-05-14-at-14-13-58.jpeg

Etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanlığı da destek vererek katılım sağladı. Bakanlık yetkilileri, gençlerin kitap ve doğa sevgisini pekiştiren bu tür faaliyetlerin önemine dikkat çekerek organizasyona katkıda bulundular.

whatsapp-image-2025-05-14-at-14-13-58-1.jpeg

Proje sorumluları, etkinliğin hem Atça halkı hem de öğrenciler için ilham verici ve farkındalık artırıcı bir deneyim olduğunu vurgulayarak, kitap okuma kültürünü yaygınlaştırma ve kitaplara erişimi sınırlı bireylere kaynak oluşturma çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

whatsapp-image-2025-05-14-at-14-13-58-2.jpeg

whatsapp-image-2025-05-14-at-14-13-57.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.