Atmaca ailesinin mutlu günü: Hakan ile Yaren dünyaevine girdi

Atmaca ailesinin mutlu günü: Hakan ile Yaren dünyaevine girdi

Nazilli’de iş insanı ve önceki dönem CHP ilçe başkanı Naim Atmaca’nın oğlu Hakan Atmaca ile Yaren Türkmen, düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girdi.

Nazilli Sanayi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen düğün törenine, aile yakınları ve davetliler katıldı.

İş insanı ve CHP Nazilli eski İlçe Başkanı Naim Atmaca ve Hilal Atmaca çiftinin oğlu Hakan Atmaca ile Yaren Türkmen'in nikahını, Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik kıydı. Şahitler ve davetliler huzurunda genç çift bir ömür mutluluğa "evet" dedi.

img-3622.jpegAtmaca ve Türkmen aileleri konuklarını kapıda karşılayarak tebrikleri kabul etti.

Gece boyunca davetlilerle yakından ilgilenen genç çift, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkürlerini iletti.

img-3623.webp

img-3624.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.