Aydın’da 15 yaşındaki çocuğu hayattan koparan kazada şoför tutuklandı

Aydın’da 15 yaşındaki çocuğu hayattan koparan kazada şoför tutuklandı

Aydın’ın İncirliova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanarak tedavi altına alınan 15 yaşındaki Egemen Günaydın hastanedeki 12 günlük yaşam mücadelesini dün kaybetti. Daha önce serbest bırakılan minibüs şoförü V.S. tutuklandı.

İncirliova ilçesinde 24 Mart Salı günü saat 15.45 sıralarında Hürriyet Mahallesi Karabağ Yolu üzerinde Egemen Günaydın’ın kullandığı motosiklet ile bir servis minibüsünün çarpışması sonucu genç sürücü ağır yaralandı. Olay 112 Acil Sağlık Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye ekipler yönlendirildi. Olayda yaralanan genç çocuk sağlık ekipleri tarafından ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Sinir sistemi ve kalbi çalışan ancak bilinci açılmayan genç, yaklaşık 12 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi ancak doktorların tüm çabalarına rağmen hayata döndürülemedi. Genç yaşta hayattan kopan Egemen’in vefatı tüm ilçeyi ve sevenlerini yasa boğdu.

Olayla ilgili daha önce gözaltına alınan ve serbest bırakılan minibüs şoförü V.S., Egemen’in hayatını kaybetmesinin ardından bugün tekrar adliyeye sevk edilirken çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ayrıca Egemen’in motoruyla çarpışan minibüsün öğrenci servisi olduğu ve kaza sırasında araçta birkaç öğrencinin olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.